Algemeen

De Wegwijzer algemeen

Advertentietarieven
De advertentietarieven voor De Wegwijzer (voor jaargang 55, 2022) zijn t.o.v. de vorige jaargang iets verhoogd. Wij hanteren hiervoor het inflatie getal van het CBS. Daarnaast hebben we de afgelopen jaargang te maken gehad met een meer dan gemiddelde prijs stijging van het papier. Deze hebben wij ook in de tarieven moeten verrekenen. De Wegwijzer kan er met deze tarieven weer een mooie jaargang van gaan maken!

50 jaar ‘De Wegwijzer’:
In 2017 heeft ‘De Wegwijzer’ haar 50e verjaardag mogen vieren. Ruim 50 jaar lang wordt het oranje boekje al gratis huis-aan-huis bezorgt in Udenhout en Biezenmortel. Ruim 50 jaar lang wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee in deze twee dorpen. U zelf bent misschien via een van de verenigingen die Udenhout en Biezenmortel rijk zijn, ook al lang een van de personen die er voor zorgen dat er iedere week weer wat nieuws is te melden.

Udenhout en Biezenmortel:
(Sport-)verenigingen/organisaties uit Udenhout en Biezenmortel komen in aanmerking voor plaatsing van een artikel in De Wegwijzer. De kopij die aangeleverd wordt door verenigingen/organisaties moet gericht zijn op de inwoners van Udenhout/Biezenmortel (de redactie zal dit beoordelen en een beslissing nemen om wel of niet tot plaatsing over te gaan).
Mocht een (te commercieel) artikel niet voor plaatsing in aanmerking komen, dan kan deze kopij altijd nog wel in de vorm van een advertentie geplaatst worden.

Iets te vieren?
Heeft u iets belangrijks te vieren zoals winkelopening, bedrijfsjubileum, gouden- of diamanten bruiloft enz. enz. laat het ons even weten.
Vaak komt u dan in aanmerking voor een gratis plaatsing (met foto).