Algemeen

De Wegwijzer algemeen

Advertentietarieven
Omdat De Wegwijzer sinds dit jaar (jaargang 54) voortaan in full colour gedrukt wordt, zijn onze tarieven daarop aangepast.
Met de verandering van een zwart/wit naar een full colour druk denken wij ons weekblad weer helemaal van deze tijd hebben gemaakt.
Wij hebben getracht de extra kosten die hiermee gemoeid zijn zo laag mogelijk te laten, en daar zijn we goed in geslaagd mogen we wel zeggen.
De Wegwijzer kan er op deze manier weer een aantal jaar tegenaan!

50 jaar ‘De Wegwijzer’:
In 2017 heeft ‘De Wegwijzer’ haar 50e verjaardag mogen vieren. Ruim 50 jaar lang wordt het oranje boekje dan al gratis huis-aan-huis bezorgt in Udenhout en Biezenmortel. Ruim 50 jaar lang wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee in deze twee dorpen. U zelf bent misschien via een van de verenigingen die Udenhout en Biezenmortel rijk zijn, ook al lang een van de personen die er voor zorgen dat er iedere week weer wat nieuws is te melden.

Udenhout en Biezenmortel:
(Sport-)verenigingen/organisaties uit Udenhout en Biezenmortel komen in aanmerking voor plaatsing van een artikel in De Wegwijzer. De kopij die aangeleverd wordt door verenigingen/organisaties moet gericht zijn op de inwoners van Udenhout/Biezenmortel (de redactie zal dit beoordelen en een beslissing nemen om wel of niet tot plaatsing over te gaan).
Mocht een (te commercieel) artikel niet voor plaatsing in aanmerking komen, dan kan deze kopij altijd nog wel in de vorm van een advertentie geplaatst worden.

Iets te vieren?
Heeft u iets belangrijks te vieren zoals winkelopening, bedrijfsjubileum, gouden- of diamanten bruiloft enz. enz. laat het ons even weten.
Vaak komt u dan in aanmerking voor een gratis plaatsing (met foto).