Kerstballen actie 2021 De Wegwijzer

Beste ondernemers uit Udenhout en Biezenmortel

Ook dit jaar gaan we aan het einde van het jaar een ‘Wegwijzer Kerstspecial’ maken. Net als vorig jaar zullen hier, naast het nieuws dat u van ons gewend bent ook nog wat extra Kerstartikelen geplaatst worden. De Wegwijzer zal er dus een stukje dikker op worden deze weken.
Daarom hebben we besloten, ook in de wetenschap dat Kerstmis dit jaar geheel in het weekend valt, om niet één, maar twee Kerstspecials uit te brengen.
Deze zullen verschijnen in week 50 en 51.
Wij willen er uiteraard voor zorgen dat uw informatie voor uw klanten in de juiste Wegwijzer komt te staan.

Wanneer u bestellijsten, aanbiedingen of andere mededelingen kenbaar wil maken die betrekking hebben op de Kerstinkopen, dan willen wij u vragen deze in week 50 te plaatsen (aanleveren vóór vrijdag 10 december)
In deze Wegwijzer plaatsen wij ook onze jaarlijks terugkerende advertentie puzzel.
Dus om al onze lezers een mooie puzzel kado te doen, zou een advertentie in welk formaat ook, een mooie bijkomstigheid zijn in de Wegwijzer van deze week.

In week 51 gaan we onze Kerstballen plaatsen. Net als vorig jaar hopen wij dat dit weer een groot succes zal gaan worden. Wil je net als vorig jaar jullie bedrijfslogo in een kerstbal (á € 25,-), dan verzoeken wij jullie dit formulier mee in te vullen en jullie logo via mail bij ons aan te leveren.
Om jullie geheugen even mee op te frissen kunt u hier kijken hoe onze Kerstspecial 2020 er uitzag!

Zeker nu er weer vele activiteiten worden afgelast i.v.m. de coronamaatregelen, hopen wij dat we in Udenhout en Biezenmortel op deze manier toch van elkaar blijven horen!

Puzzel met speurtocht

Naast de advertentiepuzzel die we in week 50 gaan plaatsen, komt er ook in week 51 nog een Speurpuzzel te staan. Hiervoor hebben wij 10 mooie Kerstballen beschikbaar die we in een etalage van onze adverteerders willen hangen.

Dus wanneer er in week 51 een advertentie van jouw bedrijf/winkel in de Wegwijzer komt te staan, koppelen wij daar een Kerstbal aan en sta je gelijk mee in een super leuke puzzelopdracht.

Laat even weten via info@wegwijzer-udenhout.nl (met als onderwerp: etalagekerstbal) of je hier aan mee wil werken/voor in aanmerking wil komen!